Vanwege de huidige omstandigheden rondom de Covid-19 pandemie liggen veel van de werkzaamheden van IVSA in Nederland nog altijd stil. Als studentenvereniging volgen wij de adviezen en maatregelen van de Universiteit Utrecht op. Dit betekent dat er in ieder geval voor het huidig collegejaar (2020-2021) geen internationale groeps- en/of individuele uitwisselingen zullen plaatsvinden. Dat is natuurlijk erg jammer, maar uiteindelijk het beste voor iedereen!

In plaats daarvan zijn wij aan de slag gegaan met het organiseren van online uitwisselingen en activiteiten, dus neem ook daar zeker een kijkje.

Voor IVSA Global betekent dit dat het aankomende 70th IVSA Congress niet in Nederland, maar waarschijnlijk online plaats zal vinden. Meer informatie hierover kun je op de IVSA Global website en socials vinden.

 – IVSA the Netherlands

We are the local Member Organisation (MO) of the International Veterinary Students' Association (IVSA) at Utrecht University. We organise lectures, exchanges and many more international opportunities for our members!