Maak kennis met de leden van de Organising Committee (OC)!

Lisa Buren

Als voorzitter van dit fantastische evenement mag ik leiding geven aan het organiserend comité (OC) om te zorgen dat dit IVSA congres er een wordt om nooit te vergeten.  Ik ben in Utrecht net begonnen aan mijn master LH en hoop verder te specialiseren in Bestuur en Beleid. Zelf ga ik sinds 2016 al naar ieder IVSA congres en ben inmiddels ook President van IVSA the Netherlands. Hopelijk komt al deze ervaring goed van pas! Het tot een succes maken van het IVSA congres is voor mij een manier om terug te geven aan de organisatie die mij al zoveel gegeven heeft en deze ervaring met diergeneeskunde studenten van over de hele wereld te delen.

Thessa van Duinen

Sinds het eerste congres wat ik heb bijgewoond vind ik het fantastisch om onderdeel uit te maken van deze grote IVSA familie. Na mijn eerste congres wilde ik betrokken blijven en werd ik commissielid van SCOVE; nu ben ik onderdeel van de Nederlandse MO en nu, natuurlijk, de OC. Ik zit in het vierde jaar van mijn studie en, gezien het aantal willekeurige hondenweetjes dat ik weet, doe ik de Master Gezelschapsdieren. Ik hoop dat jullie een top congres tegemoed gaan in ons kleine landje! Tot in Utrecht.

Fianne Kuijpers

In het derde jaar van de studie kwam ik in contact met IVSA middels mijn eerste uitwisseling. Sindsdien blijf ik dolgraag betrokken bij IVSA en wou de kans om mijn steentje bij te dragen aan dit congres dan ook niet laten liggen.
Momenteel zit ik in mijn vierde jaar en ben begonnen aan de master Gezondheidszorg Paard. Met veel plezier volg ik de lessen in de kliniek maar daarnaast liggen mijn interesses ook bij de gezelschapsdieren en hecht ik veel waarde aan conservatie van diersoorten.

Elwin van Oldenborgh

Ik ben net als Lisa een van de Nederlands dinosaurussen bij IVSA die al sinds 2016 aanwezig is. Ik ben in het jaar 2019-2020 ook President van IVSA Global geweest, wat me naast een hele hoop mooie ervaringen ook veel contacten in de internationale diergeneeskunde heeft opgeleverd. Ik ben vijfdejaars student en doe de master gezelschapsdieren, maar heb ook een grote interesse in bestuur en beleid en de politiek, dus wat ik na mijn afstuderen wil gaan doen is ook voor mij nog een groot raadsel. Met dit congres hoop ik de internationale diergeneeskunde in Nederland wat meer op de kaart te kunnen zetten en Nederland meer op de kaart te kunnen zetten in de internationale diergeneeskunde, win-win dus!

Suzy Brebenel

Qua congres ervaringen ben ik misschien de ‘puppy’ van de groep, maar ik ben gelukkig net zo enthousiast als de rest! Na de uitwisseling van de IVSA waaraan ik dit jaar heb deelgenomen ben ik alleen maar geënthousiasmeerd om een congres te organiseren waarbij we diergeneeskunde studenten van over de hele wereld kunnen ontvangen.
Zelf ben ik net klaar met de Bachelor en hoop na een jaartje reizend te werken aan de master Gezelschapsdieren te beginnen. Ik heb veel interesse in vogels en bijzondere dieren en dan voornamelijk reptielen. Ik hoop mijzelf dan ook verder te ontwikkelen en specialiseren op dit vlak na de master.

Aletta de Vries

Hoihoi! Ik ben nog maar een jaar betrokken bij IVSA, maar kom er steeds meer achter dat ik meer deze richting op had moeten kijken. Ik vind het enorm leuk om mensen uit verschillende landen en van verschillende culturen te ontmoeten en te ontdekken hoe diergeneeskunde wordt uitgevoerd in andere landen. Ik heb “nog maar” twee te gaan op deze studie, en hoop in die tijd zoveel mogelijk te kunnen reizen. Na mijn studie hoop ik de wereld in te trekken om internationaal internship te volgen. Ik vind het organiseren van evenementen heel leuk en kan niet wachten om iedereen te ontvangen in Utrecht in 2021!

Susan Nijkamp

Met de IVSA ben ik al langer bekend, maar sinds ik betrokken ben geraakt bij deze leuke OC ben ik pas echt actief. Eerder heb ik een kleine conferentie bijgewoond en ben op uitwisseling geweest, beide niet geheel ontoevallig in Duitsland, maar het was tijd om ook lekker de handen uit de mouwen te steken en samen met deze club een congres hier in Nederland neer te zetten. Nu spook ik al wat langer rond op de faculteit dan in eerste instantie de planning was, maar erg vind ik het uiteraard niet. Ik ga binnenkort starten met de master gezelschapsdieren en leg daarbij mijn focus op dierenwelzijn en One Health. Voordat ik mag starten werk ik als boekhouder, dus niet alleen voor vragen over het congres maar ook over je belastingaangifte kun je bij mij terecht. 😉