Het IVSA Congress komt naar Nederland toe!

Tijdens het 68th IVSA Symposium in Marokko is IVSA the Netherlands gekozen als land van bestemming voor het 70th IVSA Congress. Dit zal van 19 juli tot 29 juli 2021 in Utrecht plaatsvinden.

Dit betekent dat de leden van de IVSA van over de hele wereld in Utrecht zullen samenkomen voor hun ALV (General Assembly (GA)). In totaal zullen er ongeveer 150 leden komen om hun land te vertegenwoordigen in de GA. Lees meer over hoe dit in zijn werk gaat onder ‘IVSA Internationaal –> Congressen en Symposia’

Naast de vergadering, die verspreid over tien dagen ongeveer 25 uur zal duren, zullen er ook andere activiteiten zijn. Het thema van het congres zal ‘the digitalisation of veterinary medicine’ zijn; in dit thema zullen er gedurende het programma verschillende lezingen en workshops worden gegeven voor deelnemers. Bovendien zullen delen van het programma toegewijd zijn aan het kennismaken met Nederlandse cultuur. De nodige excursies naar Utrecht en Amsterdam, feestjes en stroopwafels zullen dus zeker niet ontbreken!

Benieuwd hoe jij mee kan doen? Neem dan contact met ons op!