Het IVSA Congress komt naar Nederland toe!

IVSA The Netherlands organiseert van 19 t/m 29 juli 2021 het zeventigste IVSA congres in Utrecht! Voor dit congres zullen 140 studenten diergeneeskunde van over de hele wereld samenkomen om te vergaderen, lezingen en workshops te volgen en om mee te doen aan vele andere super gezellige activiteiten buiten het educatieve programma.                                                                        

Het IVSA congres is de perfecte plek voor internationale studenten diergeneeskunde om te netwerken, socializen en te leren over hoe diergeneeskunde er in Nederland aan toe gaat. Dit jaar is het thema ‘digitalisering van de diergeneeskunde’. Hier zullen de lezingen en workshops dan ook op aansluiten.  

  • De deelnemers, of ‘delegates’, zullen verblijven bij de StayOkay locatie in Bunnik                               
  • De General Assemblies, lezingen en meeste workshops worden aan de Yalelaan gegeven

Het is aan het organiserend comité (OC) om ervoor te zorgen dat de vergaderingen, lezingen en workshops soepel kunnen verlopen, dat de deelnemers hun weg in en om Utrecht kunnen vinden en om ontzettend leuke excursies en activiteiten te organiseren. 

De inschrijvingen voor de organisatie (OC) van het 70th IVSA Congress zijn nog steeds voor onbepaalde tijd open (i.v.m. Covid-19), dus grijp je kans! 

Natuurlijk kan het congres niet plaatsvinden zonder een groot team aan vrijwilligers. Zou jij het leuk vinden om je steentje bij te dragen aan het succes van dit congres en kennis willen maken met diergeneeskunde studenten van over de hele wereld? Je kunt je opgeven als commissielid of als vrijwilliger voor de organisatie van dit unieke evenement via deze link: https://forms.gle/WWEKhWHpijx8qnKP8

Deelname aan het programma is als commissielid of vrijwilliger gratis. Voor het educatieve programma levert het je daarnaast ook nog CS punten op! 

Benieuwd hoe jij mee kan doen? Neem dan contact met ons op!